Juhuu, ystävät! Tänään se viimein ja vihdoin alkoi! Ai mikäkö? No hiihtoloma tietenkin!!! Vihdoinkin hetken tauko koulusta ja aikaisista herätyksistä :D Tänään aion valvoa pitkään ja huomenna nukkua miltei kymmeneen ^^ (en voi nukkuu pitempään ku pitää ottaa kilpirauhasen vajaatoiminta-tabletit) Tällä lomalla aion myös käydä mummilassa perheen kanssa ja kampaajallekkin olisi kiva vihdoin ja viimein päästä (kaksihaaraisia on jo, minkä tiedän kiitos hiustenhiplaaja-Hennan :D)

  Tänään aloitin myös erään projektin, jossa teen huoneeni seinälle kollaasin, joka kuvastaa minua :) Leikkelin vanhoista Demeistä kuvia ja tekstejä sun muuta ja huomasin erään ikävän asian: Demi on todella huono lehti kuvien leikkaamiseen! :( En saanut kuvia paljon ollenkaan, mutta tekstejä tulikin enemmän kuin paljon ;) Pitää muistaa hakea alakerrasta iso pahvi, jolle liimaailen kollaasini :D Minulla ei kylläkään ole vielä tarpeeksi juttuja sen kollaasin tekemiseen, mutta kyllä niitä varmasti vielä ilmaantuu... (se ettei juttuja ole vielä tarpeeksi taitaa kylläkin johtua siitä, että pysähtelin aina välillä lueskelemaan kiintoisia juttuja xD)

  Löysin yhdestä demistä myös hyvän jutun mitä tehdä jos opettaja(t) ärsyttää ja aion viedä sen loman jälkeen Hennalle :D Kohta lähden taas lenkille, eilen kävin lenkin sijasta kävelyllä äidin kanssa :) Liikun nykyään enemmän kuin aiemmin, mutta se ei kyllä näy ollenkaan... Olen ajatellut laihduttaa pari kiloa, koska jo sen jälkeen olisin ihannepainossani :3 En oikeastaan välitä painostani kauheasti, mutta koska sairastan diabetestä, minut punnitaan ja mitataan noin puolentoista kuukauden välein, mikä ärsyttää minua, koska saan aina kuulla että olen täsmälleen samanpituinen kuin viimeksi ja että painoni on joko noussut (n. puolikiloa korkeintaan) tai että se on pysynyt samana. Onneksi inhoamani lääkäri sentään vaihtui parempaan :)

  En ole vielä saanut liitettyä mitään kuvia näihin blogi-teksteihini. Aion kyllä laittaa niitä heti kun vain voin :) Luin yhdestä vanhasta Oliviasta, että hyvissä ja seuratuissa blogeissa on paljon hyvä laatuisia kuvia, joten eikun niitä hankkimaan! :D Kuvisläksynä tulikin kuvata yksi hieno ihmisen rakentama asia ja yksi ruma ja loman jälkeen sitten selitetään, miksi on ottanut kuvan juuri niistä jutuista. En oikeastaan pidä arkkitehtuurista kovinkaan paljon, joten toivon, että pääsemme siitä aiheesta pian johonkin toiseen :D

  Tähän loppuun ajattelin vielä laittaa kirjojen TOP-5 listani ja ehkäpä alan tästedes laittamaan TOP-listoja joka toiseen blogipostaukseeni :D Sitä odotellessa...

1. Stephen Meyer Vieras (On aivan sairaan mahtava kirja, suosittelen kyllä ihan kaikille)

2. J.R.R. Tolkkien Hobitti (Samaan aikaan lapsekkaan riemastuttava, että aikuisen sivistynyt kirja ^^)

3. J.R.R, Tolkkien Taru sormusten herrasta -trilogia (Lasken sen 1 kirjaksi, koska se on aina pakko lukea kokonaan)

4. David Michell Pilvikartasto (Ehkä hieman sekava, mutta niin kekseliäs! Se on myös hyvä elokuvana ;D)

5. Flavia Bujor Ennustuskivien mahti (Aika rankka loppu, onnistuu kuitenkin valloittamaan täysin)

  Nyt minä lähden sinne lenkille, ennen kuin unohdan, hauskaa viikonloppua teille ystävät! :)